Indlæg ~ Post

O.C.D.T

For 8 uger siden vågnede jeg med en hovedpine, hosten og ondt i hele kroppen og svært at trække vejret ordentligt. Min “Room mate” fik en generel forkølelse på samme tid.

Da jeg havde kæmpet mig ud af sengen og fået tøj på satte sig mig i min “lazyboy”. Hvergang jeg så en sort plet til højre for fjernsynet, faldt jeg i søvn og vågnede første flere timer senere. Det var “dagsrytmen” i lang tid. Jeg drømte at jeg rejste ud af min krop, at jeg mødte mine egne molikyler på vej ud. Jeg faldt i søvn igen i en meget dyb søvn. og drømte at mange ting skulle slettes og blev slettet idet jeg fortsatte med af flyve videre.

Før dette skete havde jeg undværet en komputer i næsten 3 måneder og takket være en person Heiko fra Tyskland som sendte mig en extern hard disk, som jeg er meget taknemmelig for. Så kunne jeg da i det mindste komme på nettet.

Der ligger 4 styks arbejde og venter på at jeg får det bedre. Så jeg håber mine kære venner på FB vil undeskylde min afk tid til @Annemor, @Majbritt, @birgitta og @Seadia.

For ca. 2 uger side kikkede jeg mig selv i spejlet (ingen spejl på badeværelset) og jeg så at det var et andet ansigt der kikkede tilbage

Jeg hoster mindre nu, men er stadigvæk meget svimmel og sover meget.

Jeg håber at der kommer bedre nyheder snart.

Tak fordi I er til !!!!

Mariane

Leave a Reply

You cannot copy content of this page

%d bloggers like this: